Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «دودکش ۲» نام سریالی به کارگردانی برزو نیک‌نژاد و نویسندگی برزو نیک‌نژاد، محمد تنابنده، شهاب مهربان و تهیه‌کنندگی زینب تقوایی است که این شب‌ها از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود.

اولین فصل این سریال با عنوان «دودکش» به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی برزو نیک‌نژاد و حسن وارسته، رمضان ۱۳۹۲ پخش و با استقبال روبه‌رو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رمضان ۱۳۹۵ بود که ادامه همان فصل در قالبی جدیدی با نام «پادری» به عنوان  Spin-off‎ (اثری ساخته‌شده بر اساس داستان یا مفهوم یک اثر دیگر) پخش شد. پخش «دودکش ۲» نیز از ۸ تیر ۱۴۰۰ از شبکه یک سیما آغاز شده است.

از شما پرسیده بودیم اگر مخاطب این مجموعه تلویزیونی هستید، «دودکش ۲» را نسبت به فصل نخست این سریال چگونه می‌بینید و به نظرتان در این فصل، با سریالی بهتر به نسبت فصل یک روبه‌رو هستیم یا خیر؟ آن‌چه در ادامه می‌خوانید مروری است بر پرتکرارترین مفاهیم در این نظرات که از سوی شما در قالب ۴۳۸ نظر منتشرشده و ۲۷ نظر غیرقابل انتشار بیان شد. 

فیلمنامه ضعیف است

بخشی از نظرات کاربران خبرگزاری خبرآنلاین حول‌وحوش این محور می‌گشت که ضعف فیلمنامه موجب افت «دودکش ۲» نسبت به «دودکش ۱» شده است. از جمله کسانی که چنین عقیده‌ای داشتند مهدی بود که چنین نوشت: «سریال «دودکش ۲» حتی نسبت به «پادری» هم ضعیف‌تر است. دیگر حتی کلماتی مثل «قُمپُز» و «بلدم‌بلدم» هم که در قسمت‌های قبل جواب می‌داد انگار جذابیت ندارد. مشکل هم بیشتر این است که دچار شلوغ‌بازی‌های الکی شده است و همچنین فیلمنامه ضعیفی را شاهد هستیم. بازیگران هم درخشش قبل را ندارند که البته زیاد مقصر نیستند، نقش‌ها خوب نوشته نشده و کارگردانی هم ضعیف است.»

کاربر دیگری به نام تماشاگر میلی، ضعف فیلمنامه را این‌طور توصیف کرد: «فقط در حال فک‌زدن و ساختن جمله جدید با لُغُز و قُمپُز»، کاربری بی‌نام هم که نمود ضعف فیلمنامه را در صاحب تکیه‌کلام بودن همه کاراکترها می‌دانست، نوشت: «روی تکیه‌کلام‌ها به شدت اغراق شده است. جوری که هیچ کاراکتری نیست که تکیه‌کلام نداشته باشد. از نصرت بگیر که می‌گوید «بلدم بلدم»، تا فیروز که «قُمپُز و لُغُز و آمپاس» و کارگرهای ساختمانی که «بفرما گفتن» تکیه‌کلام‌شان است و راننده وانتی که «چی‌چی» می‌کند ساختگی و غیرواقعی به نظر می‌آید.»  نظری که سعید هم با آن موافق بود و نوشت: «نمی‌دانم چه اصراری است که حتما همه شخصیت‌ها تکیه‌کلام داشته باشند. شاید یک خورده‌اش بامزه باشد ولی وقتی بیش از حد از آن استفاده شود بیننده را پس می‌زند.»

کاربر بی‌نام دیگری نیز در زمینه ضعف فیلمنامه نوشت: «فقط دیالوگ‌های سریع و بی‌مزه، بلافاصله پشت سر هم بیان می‌شوند و هیچ» و نظر دیگر هم متعلق به کاربری بی‌نام بود که عقیده داشت: «در این قسمت شاهد رشد شخصیت‌ها نیستیم. همان شخصیت، همان تکیه‌کلام. سریال «پایتخت» با این که تکرار شخصیت داشت هر فصل با فصل قبل تفاوت بسیار داشت ولی سریال «دودکش»، همان دیالوگ‌ها، همان فضای بازی و حتی محور فیلم تغییر نکرده است و این یعنی رشد منفی.»  

فاصله زمانی ۸ ساله میان «دودکش ۱» و «دودکش ۲» و ایرادات وارد به آن

از جمله کاربرانی که معتقد بودند فاصله زمانی ۸ ساله میان «دودکش» ۱ و ۲ موجب افت کیفیت فصل دوم این مجموعه شده است محمد بود که نوشت: «بعد از ۸ سال هم بازیگران پیر شده‌اند و هم بد بازی می‌کنند.»

دیگر ایرادی که از سوی کاربران خبرگزاری خبرآنلاین به عنوان حاصل همین فاصله زمانی طولانی میان دو فصل عنوان شد عدم حفظ ویژگی‌های شخصیتی کاراکترها بود. الی در این مورد نوشت: « سری اول پوریا (با بازی محمدرضا شیرخانلو) از سنش بیشتر می‌فهمید، این سری تازه برگشته است می‌گوید بابا تو و دایی با هم مشکل دارید؟! بچه خنگ شده است؟!» حمید هم نوشت: «بهروز (با بازی امیرحسین رستمی) در این فصل خیلی ساده‌لوح شده است. در فصل ۱ این‌طور نبود دیگر.» کاربری بی‌نام هم در تایید همین موضوع گفت: «خیلی بهروز را گیج کردند، حواس‌پرت بود ولی نه این‌قدر گیج.» زهره هم نوشت: «گیرهای بی‌خودی فیروز (با بازی هومن برق‌نورد) به بهروز زیادتر از فصل قبل شده است.»  

بازیگر نقش بهروز از ارسطوی «پایتخت» تقلید می‌کند؟

نکته‌ دیگری که تعدادی از مخاطبان به آن اشاره کرده بودند این بود که امیرحسین رستمی در نقش بهروزِ سریال «دودکش» تلاش می‌کند خود را به احمد مهرانفر که در مجموعه «پایتخت» نقش ارسطو را بازی می‌کرد نزدیک کند.

از جمله کسانی که چنین نظری داشتند کاربری بی‌نام بود که نوشت: «رستمی دارد از ارسطوی «پایتخت» تقلید می‌کند، یک تقلید بد و بسیار ضعیف.» کاربر دیگری نیز در بخشی از نظرش نوشت: «آن آقا که نقش بهروز را بازی می‌کند دارد نقش لورل در «لورل و هاردی» را بازی می‌کند یا مهرانفر را؟»

کاربر بی‌نام دیگری هم گفت: «نقش آقای رستمی اصلا جالب نیست، انگار می‌خواهد مثل ارسطوی «پایتخت» باشد ولی آن را هم خراب کرده است. این‌طور ایفای نقش در شان ایشان نیست.»

غیبت الناز حبیبی به «دودکش ۲» ضربه زد؟

نبود الناز حبیبی که در «دودکش ۱» نقش عالیه سوزنچیان را بازی می‌کرد در «دودکش ۲» علت دیگری است که به عقیده برخی کاربران موجب افت کیفی این سریال شده است و از جمله کاربرانی که چنین نظری داشتند کاربر بی‌نامی بود که نوشت: «غیبت خانم الناز حبیبی به هر دلیلی، خیلی ضربه زده است به قسمت دوم این سریال.»

لیلا هم نظرش را در این خصوص چنین ابراز کرد: «خانم الهام اخوان (بازیگر نقش گندم گماسایی در «دودکش ۲» تمام حرکات و رفتارهای خانم الناز حبیبی را تقلید می‌کند.»  

ما هنوز دوستش داریم

در این میان کاربرانی زیادی هم بودند که نوشتند از تماشای فصل دوم «دودکش» لذت می‌برند و در دوران سخت فعلی که پایان نیافتن شیوع کرونا زندگی را به کامشان تلخ کرده است می‌توانند با تماشای «دودکش ۲» برای لحظاتی لبخند بزنند.

برای مثال لاله نوشته است: «فصل دوم دودکش بسیار عالی هست هم طنزه هم سرگرم کننده است تو این شرایط کرونا ساختن فیلم به این قشنگی خیلی سخت و دشواره. خیلی از عوامل این سریال سپاسگزارم.»

۵۸۲۵۹

کد خبر 1535798

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هومن برق نورد بازیگران سینما و تلویزیون ایران سیما تیرانداز الناز حبیبی سریال ایرانی تلویزیون کاربری بی نام ضعف فیلمنامه الناز حبیبی تکیه کلام دودکش ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم

به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از شاگردان آیت‌الله عبدالله جوادی آملی از مراجع عظام تقلید ظهر چهارشنبه به مناسبت روز معلم، ضمن گرامیداشت یاد آیت‌الله شهید مرتضی مطهری از شخصیت علمی این استاد برجسته حوزه علمیه قم قدردانی کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسکندری از شاگردان این مرجع تقلید در سخنانی بیان کرد: ما افتخار می کنیم که از محضر شخصیت برجسته ای همانند آیت الله جوادی آملی در حوزه علمیه قم بهره مند هستیم و از منظومه فکری وی استفاده می کنیم.

وی بیان کرد: اندیشه های آیت الله جوادی آملی کام های تشنه کسانی که به دنبال معارف ناب اسلامی هستند سیراب می کند و امروز یکی از رسالت های اصلی طلاب گام برداشتن در مسیر تبلیغ دین و معارف اسلامی است.

آیت الله جوادی آملی گفت: نیروهای نظامی کشور به دنیا نشان دادند که می توانند در برابر ابرقدرت ها بایستند و این امر را در حمله به اسراییل در پاسخ به جنایات های آنان اثبات کردند و امروز همینه آنان شکسته شده است.

وی با بیان اینکه طلاب وظیفه دارند در عرصه علمی، معارف مکتب اهل بیت علیهم السلام را نشر دهند افزود: امروز شاهدیم که دانشجویان در کشورهای اروپایی و آمریکا علیه ظلم و ستم رژیم اشغالگر قدس به مردم غزه ایستاده اند که در این شرایط باید همت مضاعفی در بیان و انتقال معارف دینی داشته باشیم.

آیت الله جوادی آملی نیز در این مراسم از ابراز لطف شاگردانش تشکر کرد.

کد خبر 6094347

دیگر خبرها

  • توصیه مهم یک مرجع تقلید به مسئولان؛ به نام دین حرفی نزنید!
  • نیمه‌نهایی تکراری در فوتبال اروپا ؛ این بازی متفاوت خواهد بود!
  • دلیلی اصلی عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد
  • بهرام افشاری به این دلیل مهم در پایتخت ۷ حضور ندارد
  • عکسی از سید حسن خمینی در حال عیادت از یک مرجع تقلید
  • گل‌محمدی، احتمالا سرمربی جدید تراکتور/ جواد نکونام از سبک کی‌روش تقلید می‌کند
  • تجلیل از آیت‌الله جوادی آملی به مناسبت روز معلم
  • تکراری‌ترین نیمه‌نهایی اروپا با معرکه مونیخ
  • بایرن - رئال؛ تکراری‌ترین تقابل تاریخ چمپینوزلیگ
  • حواشی حضور مهران رجبی در سریال پایتخت